Begin januari mocht ik eindelijk mijn droom bekend maken, namelijk de opening van een gloednieuwe babywinkel op 26 en 27 januari. De tijd vliegt en de fysieke winkel van Petit Bébé is intussen één maand geopend. Het was een zéér drukke maand na een lange voorbereiding voor de officiële opening. Ik mocht zowel in de fysieke winkel tevreden klanten ontvangen als via onze online webshop héél wat leuke bestellingen ontvangen. Het openingsweekend was dan ook een de kers op de taart met vele enthousiaste mama’s die vol spanning onze winkel bezochten. Ik had nooit durven verwachten dat de opkomst zo groot zou zijn en er toch zo veel interesse zou zijn in een fysieke winkel tijdens dit digitale tijdperk. Daarnaast kreeg ik héél wat vraag van klanten om ook voor hun kinderen mooie kleding te voorzien. Om jullie daarbij te helpen, heb ik beslist om de collectie van Mayoral uit te breidden tot 6 jaar.

Mayoral is een zéér populair merk en heeft diverse stijlen in zijn collectie van casual tot stoer met een romantische touch. Het grote voordeel is dat alle stuks gemakkelijk met elkaar combineerbaar zijn. Mayoral heeft jurken met zoete of felle kleuren, stoere items met denim details, t-shirts met prints van dieren en kassieke polo’s. Kortom, voor ieder wat wils.

Naast Mayoral heb ik in de maand Januari heel wat nieuwe zomercollecties binnen gekregen van Gymp, Noukie's en Lapin House. Het wordt een extra inspanning om alle items te voorzien van etiketten, online te plaatsen en onze winkel in te richten met deze prachtige stuks. Maar als gepassioneerde onderneemster is niets teveel om het Petit Bébé verhaal verder te schrijven.

Ben je benieuwd naar onze aantrekkelijk zomercollectie? Bekijk de prachtige artikelen op onze webshop of kom naar onze gezellige winkel te Oosteeklo.

Heb je een vraagje? Ik ben steeds bereikbaar online of kom even langs in de fysieke winkel te Oosteeklo.

 

09 februari 2019 — Esther De Sutter