-30% de réduction à partir de 3 pièces*.
-30% de réduction à partir de 3 pièces*.
Panier 0

Petit Bateau

Wij zijn super enthousiast en trots om ons nieuw merkje 'Petit Bateau' voor te stellen. Vanaf januari 2020 kan je de collectie van 0 tot 3 jaar bekijken via onze webshop of kom langs in onze winkel te Oosteeklo.

Petit Bateau is vernoemd naar het kinderliedje « Maman les p'tits bateaux qui vont sur l'eau ont-ils des jambes ? » (Mama, hebben de bootjes op het water benen?). Het wordt al jaren van generatie op generatie overgedragen. In 1918 inspireerde Etienne Valton, zoon van Pierre Valton en oprichter van Petit Bateau, zich op dit liedje om de pijpen van de lange onderbroeken uit die tijd te verkorten. Zo ontstond de beroemde katoenen slip voor kinderen.

Petit Bateau staat voor tijdloos en zachte stoffen. Door de juiste pasvorm, sluiten de artikelen goed aan bij je kleine spruit. En daardoor is de kleding van Petit Bateau perfect bestand tegen een woelige kinderdag!

Sommige artikelen hebben het Oeko-Tex Standard 100-label. Dit label is strenger dan nationale en internationale normen en voert regelmatig onafhankelijke controles uit. Hierdoor zijn alle delen van het kledingstuk gegarandeerd onschadelijk (de vezels zelf, de verf en de prints, maar ook de knopen, drukknopen en ritsen).

Zo zorgt Petit Bateau er tijdens het volledige fabricageproces voor dat alle afgewerkte artikelen voor de collecties pasgeboren baby's, ondergoed voor baby's, kinderen en volwassenen en nachtkleding volledig onschadelijk zijn. Petit Bateau heeft nog veel goede ideeën voor de toekomstige generaties!


Article précédent Article suivant

Français