Bij Petit Bébé betaal je snel, eenvoudig en veilig. Hieronder vind je de verschillende betalingsmogelijkheden.

Heb je een vraag of lukt het betalen niet? Contacteer ons dan even via info@petitbebe.be. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. ❤️ 

Bancontact
Met Bancontact kan je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact.

Creditcard
Je kan ook kiezen om te betalen met je Mastercard, Visa of American Express. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers.

KBC/CBC (via Mollie)
Via de KBC-betaalknop kan je online aankopen eenvoudig betalen via je vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Belfius (via Mollie)
Via de Belfius-betaalknop kan je online aankopen eenvoudig betalen via je vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

PayPal
Ben je houder van een PayPal-account, dan kun je direct online betalingen doen naar onze PayPal-account. Je betaling wordt online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet is goedgekeurd.

IDEAL
iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst, kun je iDEAL als betaalmethode selecteren en vervolgens de juiste bank kiezen. Je wordt nu doorgeleid naar je persoonlijke betaalomgeving waar de betaalopdracht al voor je klaar staat, zodat je de betaling kunt voltooien. 

Betaal later met Klarna
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je krijgt de betaalinstructies doorgestuurd van Klarna van zodra het pakket het sorteercentrum heeft bereikt.

Cadeaubon van Petit Bébé
Indien je een cadeaubon van Petit Bébé hebt vul je de code in bij het afrekenen in het veld 'cadeaubon of kortingscode'.

Indien het totaalbedrag het tegoed van de cadeaubon overschrijdt zal de volledige waard opgebruikt worden. Er wordt vervolgens gevraagd om een betaalmethode te kiezen voor het resterende bedrag.

Als je totaal minder is dan het bedrag van de cadeaubon, blijft er geld over op de kaart en kan je deze later opnieuw gebruiken.