Verzendkosten
De verzending van je pakket is gratis vanaf €75 in België en vanaf €90 Nederland. De verzendingskosten voor andere landen kan je rechtstreeks raadplegen via de check out.

Afleveradres
Als je een bestelling doet op www.petitbebe.be kan je er voor kiezen om het pakket op je eigen adres te laten bezorgen of je kan het pakket ook afhalen op postpunt van Bpost. 

Levertijd
We garanderen dat alle bestellingen binnen 2 werkdagen vanaf de besteldatum worden behandeld, voorbereid en overgedragen aan transportbedrijven. Dit geldt niet voor bestellingen die je doet op zaterdag, zondag en feestdagen. Hierna wordt de bestelling overgedragen aan het transportbedrijf Bpost en dan is de termijn voor levering afhankelijk van het geselecteerde transportbedrijf en het land waar de levering plaatsvindt.

De levertermijn kan korter zijn in normale periodes, en langer tijdens de solden, eindejaarsfeesten of is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Volg je pakket
Nadat je een bestelling geplaatst hebt op www.petitbebe.be, ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace nummer. Hiermee kan je het pakket volgen. Wanneer je niet thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen, zal de Bpost chauffeur een briefje achterlaten met contactgegevens.

Verpakking
Wij verpakken je pakket met veel zorg, zodat je je bestelling in goede orde ontvangt. Is dit niet het geval, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice via info@petitbebe.be.

Na ontvangst
Nadat je de bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om over je aankoop na te denken. Indien je de bestelde artikelen niet wil houden, dan kan je deze binnen de termijn van 14 dagen terugsturen. De artikelen dienen onbeschadigd en met aangehecht, origineel label teruggestuurd te worden. Wanneer het artikel beschadigd is op het moment dat je het ontvangt, vragen we om direct te mailen naar info@petitbebe.be.