Heb je vragen of nood aan advies?

Stuur een mail naar info@petitbebe.be of vul hieronder het contactformulier in!

Of misschien staat je vraag al tussen de veelgestelde vragen

How can we help?

FAQ

Retourneren 📦

Wat is de retourtermijn?

Retouren worden alleen geaccepteerd binnen de retourtermijn van 14 dagen!

Het pakketje moet dan bij ons zijn.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
  • Het originele etiket is nog bevestigd aan het artikel.
  • De kleding is niet gedragen en/of gewassen.
  • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
  • Items die gekocht worden uit onze collectie Outlet of tijdens koppelverkoop en/of solden kunnen NIET geretourneerd worden.
Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen?
  • Pak je items in en maak een ticket via de site/postkantoor van Bpost. Vergeet niet om het oude verzendetiket te verwijderen.
  • Breng het pakket naar een postpunt van Bpost.
  • Van zodra wij de retour goed ontvangen hebben maken wij de terugbetaling in orde op de rekening waarmee de bestelling voldaan werd.

Retourkosten zijn helaas op eigen rekening.

Wat is ons retouradres?

Antwerpse Steenweg 19, 9080 Lochristi, België

We vragen je vriendelijk online aangekochte artikelen enkel te retourneren via de post en niet fysiek naar het hoofdkantoor in Lochristi.

Kan ik een artikel ruilen?

Indien je een artikel wenst te ruilen geldt dat als een nieuwe bestelling! Je retourneert het artikel binnen de 14 dagen en plaatst meteen een nieuwe bestelling.

Hoelang duurt de retourverwerking?

Wij betalen je uiterlijk de 10e dag terug via de door jou gekozen betaalmethode bij de bestelling. Afhankelijk van je bank zal dit 1-2 werkdagen later zichtbaar zijn op je rekening.

Ik heb een beschadigd of verkeerd artikel gekregen

Wij doen er alles aan om jouw bestelling in de beste conditie te bezorgen. Natuurlijk kan er altijd iets fout gaan. Indien je bestelling beschadigd is dien je binnen de 24u na ontvangst ons dit te melden via info@petitbebe.be. 
Je vermeldt wat er precies beschadigd is en bezorgd ons foto's van de schade. 
Alleen met de juiste informatie en foto's kunnen wij zorgen voor een gepaste oplossing.

Verzending 🚛

Wij verzenden je pakje veilig met Bpost! Bestel je voor 12u? Dan sturen wij het dezelfde dag nog op.

Wat zijn de verzendingskosten?

Je bestelling vanaf € 75 wordt gratis verstuurd via Bpost! 🚐
Voor bestellingen onder dit bedrag rekenen we €6 verzendkosten aan!

Wat is de levertermijn?

Plaats je een bestelling voor 12u? ⏰Je pakket wordt dezelfde dag op de post gedaan 📦 Normaal ontvang je de bestelling de volgende werkdag.

Bestel je op vrijdag na 12, zaterdag of zondag? Dan wordt je bestelling maandag verzonden.

Tijdens de sale periode of wanneer er speciale acties lopen kan het zijn dat er vertraging is op je pakje.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer je pakketje afgegeven werd bij Bpost ontvang je een mail met hierin de track en trace code. Zo kan je eenvoudig je pakketje volgen. Bekijk ook zeker je spam map. Het kan gebeuren dat de mail hierin terecht kwam.

Betaling 💳

Bij Petit Bébé betaal je snel, eenvoudig en veilig. Hieronder vind je de verschillende betalingsmogelijkheden.

Bancontact

Met Bancontact kan je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact.

Creditcard

Je kan ook kiezen om te betalen met je Mastercard, Visa of American Express. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers.

KBC/CBC (via Mollie)

Via de KBC-betaalknop kan je online aankopen eenvoudig betalen via je vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Belfius (via Mollie)

Via de Belfius-betaalknop kan je online aankopen eenvoudig betalen via je vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

PayPal

Ben je houder van een PayPal-account, dan kun je direct online betalingen doen naar onze PayPal-account. Je betaling wordt online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet is goedgekeurd.

IDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst, kun je iDEAL als betaalmethode selecteren en vervolgens de juiste bank kiezen. Je wordt nu doorgeleid naar je persoonlijke betaalomgeving waar de betaalopdracht al voor je klaar staat, zodat je de betaling kunt voltooien.

Betaal later met Klarna

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je krijgt de betaalinstructies doorgestuurd van Klarna van zodra het pakket het sorteercentrum heeft bereikt.

Cadeaubon van Petit Bébé

Indien je een cadeaubon van Petit Bébé hebt vul je de code in bij het afrekenen in het veld 'cadeaubon of kortingscode'.

Indien het totaalbedrag het tegoed van de cadeaubon overschrijdt zal de volledige waard opgebruikt worden. Er wordt vervolgens gevraagd om een betaalmethode te kiezen voor het resterende bedrag.

Als je totaal minder is dan het bedrag van de cadeaubon, blijft er geld over op de kaart en kan je deze later opnieuw gebruiken.

Get in touch

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via het contactformulier. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk van antwoord te voorzien! ❤️

Bekijk ook zeker je spam map. Het kan gebeuren dat de mail hierin terecht kwam.