Retourneren

Wij vinden het belangrijk dat je honderd procent tevreden bent over je aankoop. Mocht je de bestelde artikelen niet willen houden, dan kan je deze binnen de termijn van 30 dagen gratis* terugsturen. Opgelet: enkel retourneren voor België is gratis. Voor andere landen is retourneren voor eigen rekening.
Hou er ook rekening mee dat je de artikelen verstuurd binnen 7 dagen vanaf de datum van de melding. Geef ons indien mogelijk een volgnummer voor de retourzending. De artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en met aangehecht, origineel label teruggestuurd te worden. 

Opgelet: Artikelen gekocht in prijsvermindering/tijdens de solden-periode en gepersonaliseerde artikels kunnen niet geretourneerd worden.

Hoe retourneer je een artikel?

1 Stuur een mail naar info@petitbebe.be en meld ons de retourreden, naam, adres, e-mailadres en bestelnummer.

2 Na goedkeuring verpak je het artikel in stevig verzendmateriaal. Je kan eventueel ook de originele verpakking gebruiken.

3 Verstuur het pakket naar
Esther De Sutter
Oosteeklo-Dorp 83
9968 Oosteeklo

4 Als het pakket goed is aangekomen, ontvang je een bericht en wordt het betaalde bedrag voor de geretourneerde goederen, inclusief verzendingskosten van de retour overgemaakt (enkel België). Retourkosten voor landen buiten België is voor eigen rekening. 

Opgelet: wij moeten wel het bewijs van betaling van de retour via mail krijgen (enkel voor België)


Petit Bébé is niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van artikelen bij een retourzending.

Heb je verder nog vragen? Mail ons via info@petitbebe.be