De december maand komt er aan! Dit is één van de leukste maanden van het jaar. De maand van leuke cadeautjes, lekker eten en gezelligheid!

Sinterklaas en zijn pieten zijn ondertussen weer in het land! Voor de kindjes is dit één van de leukste en spannendste momenten van het jaar. Ze kijken er al een hele tijd naar uit en zijn weken van te voren bezig met voorbereidingen. Je kleintjes houden zich bezig met knutselen en bij de meesten liggen de verlanglijstjes al klaar om opgehaald te worden door Sint en Piet!

Maar de koude temperaturen komen er ook aan. Dit is iets waar we minder naar uit kijken. Maar wees eerlijk, een kleintje met een warme dikke winterjas hoort er wel een beetje bij. Tijd dus voor een flinke update van de garderobe zodat je je kleintjes lekker warm kunt aankleden.

Daarbij komt er ook nog eens dat de feestdagen voor de deur staan. Hebben jullie de feestoutfit van je kleintje al klaar liggen? 

Ben je nog op zoek naar een cadeautje? Stel zelf jullie cadeautje samen op onze site. Vermeld bij opmerkingen dat je het als cadeautje wil geven. En wij zorgen ervoor dat je bestelling mooi ingepakt bij jullie terecht komt.

13 november 2017 — Esther De Sutter