Tijdens de allereerste weken kleed je je kleintje het liefst met babykleertjes waarvan je zeker weet dat ze fijn aanvoelen. Soms is het moeilijk om precies in te schatten wat je kleintje nodig heeft.

De Baby Basic collectie van Noppies is ideaal voor je kleintje! Ze zijn ontworpen met handige details die het voor jou en je kleintje een stuk gemakkelijker maken bij het aan- en uitkleden. De stofjes zijn heerlijk zacht en comfortabel tijdens de eerste maanden. 

Deze collectie heeft fijne all-over printjes zoals hartjes en sterretjes. Ze matchen perfect met de effen items uit de collectie. Maar probeer ook eens print op print te combineren. Zo creëer je de perfecte outfit voor je kleintje.

De sokjes en mutsjes hebben hetzelfde printje als andere items uit de collectie. Sommige kledingstuks kunnen zelfs aan twee kanten gedragen worden. Zoals de mutsjes, je hebt onmiddellijk 2 leuke looks voor je kleintjes.

De rompertjes zijn één van de meest gebruikte items tijdens de eerste maanden. Ze zijn voorzien in de basis kleuren, sommige met een sterretje en de andere met een hartje. Rompertjes met overslag bieden extra gemak bij het aan- en uitkleden van de allerkleinsten. Ze zijn zacht en comfortabel.

 

27 november 2017 — Esther De Sutter